Dette er Kernel

Dette er Kernel

Kernel er en e-helse- og teknologibedrift med mål om å stimulere til hurtig utvikling av løsninger innen e-helse, og å være en akselerator for markedets beste, tett integrerte løsninger for helsesektoren.

Det største selskapet i Kernel-konsernet, DIPS AS, med sitt nye produkt og plattform, DIPS Arena, leverer elektronisk pasientjournal til 86 % av sykehusmarkedet i Norge. DIPS Arena fungerer både som datahub, som aktivator for innovative brukeropplevelser, og som en tilgjengelig plattform for tredjepartsleverandører.

I tillegg til DIPS, er Kernel morselskapet til e-helseselskapene Aidn, Prisme, DIPS Front, ReMin, Extensor og DiaGrapthIT, og teknologiselskapene Deepinsight og Indico. Kernel har om lag 500 ansatte.

Kort oppsummert er vår ambisjon å koble teknologi med samfunnets behov. Med et langsiktig perspektiv, kombinert med lang erfaring og innovasjonskraft, utvikler vi teknologi som skal løse samfunnets største utfordringer.

Vi ser langt frem.

Langsiktighet, kombinert med lang erfaring og innovasjonskraft, er kjernen når vi utvikler teknologi som skal løse de største utfordringene i digitaliseringen av offentlig og privat sektor.

Det er trygghet i kunnskap.

Mennesker er vår største verdi. Vi har et lag med erfarne ledere, fagfolk og utviklere. Sammen har vi bred teknologisk erfaring og står klare til å håndtere komplekse digitale problemstillinger sammen med våre oppdragsgivere. For oss er det viktig at kunnskapen gjenbrukes, videreutvikles og gjøres tilgjengelig på tvers av samfunnsområder – til det beste for kunden.

Vi har vært her lenge.

Likevel er vi så vidt i gang. Vi har lang investeringshorisont i både etablerte selskaper og banebrytende oppstartsselskaper. Med vår innsikt og erfaring med teknologi og programvare, er vi en solid og fremtidsrettet partner.

Vi utvikler teknologi for neste generasjons velferdssamfunn.

Det er kjernen. Derfor er vi Kernel.

Ledelsen i Kernel

 

kolbjorn_0

Kolbjørn Haarr

Chief Executive Office
fredrik

Fredrik Rytter Skuland

Chief Financial Officer
thomas_smedsrud_5_0

Thomas Smedsrud

Chief Medical Officer
Pelle Sneen-1-1

Pelle Sneen

Senior Business Developer
Amund Lundgaard

Amund Lundgaard

Chief Technology Officer

Styret

 

anne-grete-erichsen

Anne-Grete Strøm Erichsen

Chair

Former minister of Health and former Defence minister

arve-ree

Arve Ree

Deputy chair

CEO AWC

andreas-mork

Andreas Mørk

Board member

Investment Director AWC

profile-placeholder (1)

Ida Aalen

Board member

Co-founder and CPO Confrere

anders-mohn

Anders Mohn Frafjord

Board member

CEO Diakonhjemmet hospital

Hold deg oppdatert

Kernel er i rivende utvikling. Meld deg på vårt nyhetsbrev så holder vi deg oppdatert.